Privacyverklaring

Onze website www.socialehuurwoningzoeken.nl geeft informatie die belangrijk is voor de inwoners van de regio Amsterdam. Wij gebruiken hiervoor soms persoonsgegevens. Als u zich bijvoorbeeld opgeeft voor onze nieuwsbrief, dan bewaren wij uw naam, adres en email. Als u meer informatie wilt aanvragen via onze website, dan hebben we soms ook uw telefoonnummer nodig om u goed te kunnen helpen.

Verwerken van persoonsgegevens

Het gebruiken van persoonsgegevens noemen we ook wel ‘verwerken’ van persoonsgegevens.

Reacties

Als u een reactie achterlaat op onze website, verzamelen we de gegevens uit het reactieformulier, het IP-adres van u en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud.

Welke rechten hebt u over uw data

Als u reacties hebt achtergelaten, kan u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke gegevens die we van u hebben, inclusief alle gegevens die u ons opgegeven hebt. U kunt ook een verzoek doen om alle persoonlijke gegevens die we van u hebben te verwijderen. Persoonlijke informatie bevatten geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Geldende wet- en regelgeving en reikwijdte

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens. Deze Europese wetgeving heeft directe werking in Nederland. Voor die zaken die nationaal geregeld moeten worden, is de Uitvoeringswet Avg in Nederland aanvullend van toepassing. Deze wetteksten kunt u vinden op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Documenten

Contact

Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Stuur mail

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: